Sista inlägget denna vecka!?

Nu drar jag i morrn. Så himla kul!

Helgen kommer bli fullspäckad. Tjejerna där uppe har planerat allt till punkt och pricka. Det är bara att komma dit och sätta sig och åka med. Hehe

Fredag blir det grillning på ballen. Alla skaffar sig en egen köttbit sen delar vi på resten. Efter det går vi och spanar in elden och sen hamnar vi på nattklubben plaza (tror bara att det finns en).

Lördagen börjar med champagnelunch... how nice är inte det? haha... sen kommer jag inte ihåg fortsättningen, men det blir nog bra.

Nu e det i alla fall klarpackat. Två väskor blir det... kanske lite väl mycket för fyra dagar, men jag e ju som jag är.


Miss "jogg"

Tjeeena mina små korvar!

Tog ju bilder när jag var ute och joggade i måndags. Tänkte jag skulle göra en liten nakenchock här i bloggen. Haha Ne inte så farligt, härregud vem visar inte magen på sommaren i bikinin lixom!?

Ne, jag tänkte det kunde vara roligt att lägga upp en bild, för eventuellt om jag skulle skaffa mig en mer rutad sådan kan vi göra en "före/efter" grej av det. Om inte, så kan vi bara glömma detta inlägg... =P

BTW redigerar jag inte mina bilder överhuvud taget. En ram kan iof vara trevligt.




Jag vet... kärlek vid första ögonkastet... sorry, men jag är upptagen!

Meningslöst inlägg som kan roa dig som har ett meningslöst liv

Hej hopp i lingonsnåret!

Sitter och funderar över denna ganska meningslösa dag. Har jobbat, fast ja det finns ju inte så mycket att göra på jobbet, så det blir mäst att sitta och snacka med eleverna (jag jobbar på bilskola) eller läsa lite "plugggrejs".

Fick en jättefin kommentar idag från en elev som förgyllde hela min dag =) Tänk så underbara människor kan vara egentligen. (Se och lär Kissie =P)

I övrigt så ringde en dam och villle att jag skulle komma på en arbetsintervju, å jag som inte ens sökt något jobb. (Btw. Jag tackade nej till jobbet som jag var på intervju för tidigare. Kändes inte rätt som sagt.) Men jag funderar på om jag kanske ska gå på den här intervjun, för det här jobbet verkar intressantare. Bara så ni vet tänker jag inte lägga ner mina studier. Det är bara extrajobb jag kan tänka mig.

Aja, vi får se om det blir något!

Puss o tjollahej!


God morgon alla!

Tänk vilken liten tröttis jag var igår som somnade strax efter kl 20, haha. Kanske var behövligt. Nu på morgonen behövde jag gå upp extra tidigt. Dom ska nämligen stänga av vattnet här i huset nu. Så jag blev tvungen att gå upp i tid å se till att jag fick allt gjort. Dvs, kissa, tvätta händerna, tvätta ansiktet, äta frukost, borsta tänderna... etc.

Idag ska jag jobba. Alltid skönt att få in lite extra pengar. Har ingen skola idag alltså. Men jag ska nog se till att plugga lite extra i alla fall. Kan vara bra eftersom jag ska åka iväg i morrn och vara borta hela helgen. så då antar jag att det inte blir så mycket plugg.
Fick en liten planering för helgen igår av min vän i Östersund. Låter som om helgen kommer bli grymt kul. Hoppas bara vi får vädret med oss. Tror inte att det är lika varmt där uppe som här. Men det ordnar man med lite kläder och lite alkohol ;)




Överskrift

heeeeej,

Nu e jag hemma. Har varit i skolan och sen tog vi en afterwoork/school. Mycket trevligt. Däremot var vädret inte riktigt med oss. Så fort vi kom fram gick solen i moln, och sen ville den i princip inte titta fram igen. Snålt!

Nu ska jag ta mig en riktig slappkväll. Hääärligt!


Nu ska SuperMissOlof sova



Plugga, städa, springa, umgås med vänner och vara världens bästa flickvän... typ värsta guden.

Buga er inför MissOlof hon kommer att rädda världen...
(Haha, nu e jag nog lite väl trött)

God natt, pussi pussi nuss

Min underbara måndag!

Det här var en riktigt bra dá, eller va tycker ni?!
Solen sken, och jag har fått massvis gjort, dessutom fick jag en bamse kram av min kille när han kom hem från jobbet. Myyyysigt! Då blev jag så glad så nu har jag städat hela lägenheten =P haha

Jag glömde berätta att Sandra faktiskt kom förbi här en sväng idag. Vi gick till ica och köpte glass. Gott gott. Sen när hon skulle åka hem satte hon sig på fel tunnelbana och hamnade i farsta Strand, hahaha. Så himla roligt! Sandras kompisar hade tydligen blivit ganska förvånade över hur populära vi var på krogen i lördags. Haha, Ja vi e ju som vi e, antingen älskar man oss eller så hatar man oss =P

Å nu e det bara 3 dagar kvar innan jag drar till Östersund. Tjohooo!

Två bilder från min promenad idag:



Mitt inne på skogskyrkogården finns en stor äng med gräs. Jag älskar att promenera på skogskyrkogården, det är så häftigt och mysigt.



Lite fina blåa blommor (hmm... tantvarning!?)

Mitt i middagen

Hej alla glada!

Nu sitter jag och äter middag för mig själv. Min sambo är och tränar. (Vad skulle han göra utan träningen?!) så det fick bli en middag för mig själv. Jag har faktiskt också varit duktig och tränat, förutom alla promenader jag har tagit idag så har jag tagit mej en löpingrunda i området, drygt 3 km. Sen blev det pilatesboll fram... jag gillar att leka med min pilatesboll, det känns lixom som kvinlig styrketräning, låånga fina muskler istället för korta kompakta (och stora).

Sen ska jag faktiskt tillbaka till plugget igen, känns ju lagom lockande. Men om jag ligger i kanske jag hinner titta lite på tv också innan jag går och lägger mig =)

Åh, jag låter så himla duktig. Jag borde vara eran förebild ;)
Haha


Från min lilla plugghörna

Nu har jag äntligen benat mig igenon redovisningens historia (ni förstår väl att den är sammanfattad) så nu ska jag ge mig in på sambandet mellen de olika finansiella rapporterna.

WHO CARES!? (tänker ni) Ja, jag tänker väl nästan desamma... men det kanske kan vara intressant. Man måste i alla fall gå in med rätt inställning, annars sätter man snavor framför fötterna på sig själv direkt.

Tänkte ta en liten promenad nu innan jag ger mig in på det nya kapitlet. Sen kommer väl Sandra någon gång också... kanske!?



Min lilla plugghörna

Måndagsplugg

Hej, alla där ute...
Sitter och har precis käkat lunch, har inga lektioner eller föreläsningar idag, så jag sitter hemma och pluggar. Sandra kommer hit lite senare. Hon är inne i stan nu och käkar lunch med delar ur sin familj.

Tänkte jag skulle ta mig en kopp kaffe så jag verkligen får energi till det här pluggandet nu. Har läst en del, men tror jag måste byta strategi lite. Hm...

Jag tror på att det är viktigt att ta pauser, kanske borde ta mig en härlig promenad i detta vackra väder, eller vad säger ni!?




Det är så jobbigt att man har fått massa nytt i garderoben känner jag, man blir så girig. Helt plötsligt ser jag kläder överallt som jag bara måste ha. Men jag har ju inte råd lixom. Usch, var nästa skönare innan alla nya kläder, då jag inte alls tänkte på konsumtion över huvud taget.

Btw min kille har köpt en Cykel för 9000 spänn! Tänk va mycket kläder jag hade kunnat få för det. Men nej, varför inte köpa en asgrym cykel när man redan har en som funkar?!


Vi hörs!

Helg is over

Hej,

tänkte bjuda på lite flum... eller snarare resultatet av att ha tråkigt.
Here you go...



Bilderna är från igår lördag. Har inte blivit någon fotografering idag, så ni ska vara glada att ni överhuvudtaget får några bilder ;)

I veckan som kommer väntas det plugg i mängder, en afterwork (afterschool snarare), jobb, roadtrip till Östersund och en massa annat skoj. I morrn ska jag träffa söta rara Sandra, och då vet man aldrig vad som kan hända! ;)

Godnatt sötnosar

Rekomendationer

En blogg som jag läser och föreslår att ni ska kika in på om ni har lust är:

http://atatranakampa.wordpress.com/

Tjejen som skriver bloggen (Ella) är en gammal klasskamrat till mig och hon skriver om sin viktminskning. Gå in och ge henne allt stöd hon kan få, för hon är en jätte gullig tjej.

Go Ella!

klicka på bilden för att öppna bloggen


Vilken härlig dag



En lördag och ingen är snyggare än mig... en söndag och ingen är fulare än mig. HaHa Någon som har lust att komma hit och slava lite för mig?

Bakisdag

Vilken kväll det blev igår, helt sjukt kul!
Vi hamnade på Garbo's i sumpan, där det var stört mycket folk och det tog en timme att komma in. Men eftersom min vän visade pattarna för vakten var vi inne på två sekunder, bra jobbat!

Väl inne blev det öl och dans, dans i mängder. Vi dansade här och vi dansade där och vi dansade överallt. vi blev till och med bjudna på en varsin öl för att vi var sånna "grymma" dansare, och snubben tyckte det var en ära att få bjuda oss, haha det ni!

Dessutom blev vi så totallurade. Haha, vi trodde två killar skulle hamna i världens slagsmål, för det var riktig jävla spänning i luften. vi höll typ på att kissa på oss, för vi stod lixom mitt emellan. Men så visar det sig att dom var barndomsvänner och bara drev.... fy fan!

Status idag är väl lite mer slappt måste jag säga. Trött, slö och extremt sugen... men frågan är vad jag är sugen på!!!?

Tänkte jag skulle kolla lite på repriser på nätet, kan alltid vara spännande.
Ha det korv!

Nattblogg

heeeeeej,

Nu ska jag strax hoppa i säng. Är trött som få, men kul hade vi det vill jag lova.
Är jag full?! Nja, men jag har en extremt jobbig hicka.

Ne usch, solen håller typ på att gå upp... känns jobbigt... bäst att krypa ner i sägen.

puss puss

Tunnelbanan går 22.53...

... Och jag sitter redo klunkandes på en Corona.
Idag skippade jag lösfransarna och löshåret och kör...en lite mer naturell tappning.
Annars älskar ju jag att fixa och trixa inför en utgång. Det ska vara mycket och mäst!

Nästa vecka är det ju valborg. En riktig fylle helg för dom flesta unga och gamla.
själv ska jag inte neka att jag hakar på denna tränd och sätter mig i bilen med några vänner och kör en roadtripp upp till Östersund. Där ska det partas må ni tro... nja, i lagom mängd. Det blir nog en del grillning och mys också.

Nej, nu ska jag börja packa väskan, och klibba på läppglanset, för nu e det röj!

"All night long, all night, all niiiighiiit!"

Utgång!

God dagens!

Nu är jag hemma igen efter en riktig härlig eftermiddag i solen.
Tror ni att man har fått någon färg då?? tveksamt.

vi sänkte ett par corona och sen tittade vi på hockey, riktigt mysigt. Sen fick vi dock solsting och somnade i soffan. hehe för vissa tog solen mer, för våran planerade röjarkväll blev avslagen och jag drog mig hemmåt.

Meeeen, jag är inte ledsen för det. Har man flera vänner har man flera möjligheter. Och lagom passande fick jag ett SMS från en vän där det stog: "vill du hänga med ut o dansa ikväll? Puss"

Så nu blir det dans i mängder! Se upp Stockholm, here I come!


Ska fixa i orning "krogenlooken" nu. Puss puss

Weeekend

Nu ska jag dra till "afterski" hos vännen, på hennes ballkong! =)
Ska köpa med mig några corona tänkte jag.

Denna morgon har varit häktisk... ni vet när man är sådär velig, och bara springer runt och aldrig kan bestämma sig!? Av med kläder, på med kläder.. upp med håret, ut med håret... pju!

Jaja, såhär blev det! ha en trevlig dag allesammas...


On the feets har jag converse... blåa! =)

Kärlek <3

Vissa personer i livet sätter stora avtryck och spår i en människa. Minnen lever så länge man ägnar dom en tanke. Det finns många människor som har betytt enormt mycket för mig och det finns dom jag aldrig kommer sluta att vara nära.

Detta inlägg är till mina absolut närmaste vänner genom livet. Ni har gjort mig till den underbara människan jag är idag. Och jag kommer aldrig att glömma er!

Lots of love


Till min allra bästaste vän... tack för en trevlig kväll! Du förtjänar det bästa.

Och till min kille, som förhoppningsvis kommer hem snart; Jag ligger här och väntar på dig snygging!

God natt!

Rosa skönhet!







Dagens fantastiska klänning kommer ifrån Bik Bok. I love it! Igentligen borde jag inte säga vart den kommer ifrån, för då lär alla gå omkring med den i morrn, eftersom jag är en sån storbloggare, och alla vill ju va som jag!


The first box...

Mina somriga härliga skoooor!
Ser fram emot sommaren och framförallt bruna fötter!


I 'm a superstar baby!

Hej alla mina små söta anhängare!

Åh, jag är så älskad och underbar. Haha. Nej, jag e bara fruktansvärt begåvad och har ett hell of a överdrivet bra självförtroende ;) Fast jag är snygg (och det sitter inte i självförtroendet, utan i denna svenska sköna kropp!)

btw. Har jag sagt att ni inte ska ta mig på orden? =P

Fredag! Det betyder helg.
Ikväll ska jag hänga med Lippin, en Filippinsk utbytesstudent som jag träffade på trädgårdsmässan.
Vi ska spå lite i sanden och äta torkad salmbärssylt med etiopiska svampar.
Ser verkligen fram emot det!


Nej, men för att förtydliga mig lite, så ska jag bara träffa min bästa vän... troligtvis avstår vi från sand och salmbärsskiten.

I morrn lördag ska jag till en klass + lag/kamrat och balkongssupa. Härligt!




Nu börjar ni tröttna på mig och allt nytt...

... men än är jag inte heeeeelt klar med min "klädesshow".
Jag vet att jag borde lägga upp mera bilder på mig med kläderna på. (För ni bara älskar min kropp ju)
Kanske kommer, vem vet.

Visst är jag hemlighetsfull just nu?!
Mihoahaahahaha

Titta... vad jag hitta... två lådor... vad kan det vara!?



I morgon.... någon gång mellan 07.00 och 20.00 kommer en av lådorna öppnas.
Missa inte... det kan ju vara något helt annat, typ en ********* ***

Det blev en pojke!



Japp, detta är me and my sambos eventuellt framtida son! Haha, jag är lite förvånad över att den faktiskt blev ganska söt, eller!?

Ser ni likheten? Kanske inte ska utsätta min karl för det stora mediapåtrycket som det innebär att lägga ut en bild i min blogg på honom. Så jag låter honom vara anonym. Som den offentliga person jag är vill jag ju inte att vi ska börja slåss om uppmärksamheten.

Min sambo garvade åt bilden och tyckte inte att han såg några likheter. Men hallå, varför har bebisen blåa ögon om inte han skulle vara pappan lixom?! Mina ögon e typ kastanje/gyllenbruna.

Ja, bilden är alltså en mix mellan ett foto på mig och en på min kille. Om du också vill göra en bäbis klicka på bilden så hoppar du dit!

Åh, nej det här är ingen sponsrad smygreklam. Sånt skulle jag aaaaldrig göra!

Mina nya vita byxor!

Jaaa, lortiga Miss Olof har köpt sig ett par vita jeans. Hur ska det gå!? Jag hoppas att dom e vita tills i sommar i alla fall. Det ska jag klara av, så länge dom håller sig i garderoben ska det väl gå bra =P

Så, gina tricot helt enkelt, 199:- spänn, ingen kostnad... eller?
(Ne precis, eftersom kostaden inte uppkommer fören varan är förbrukad. Sorry är yrkesskadad)



 

Dessa är alltså av samma modell som dom svarta jeansen jag hade på mig idag.
Och ni som trodde ni skulle få en trevlig ass-bild, hahaha, glööööm!


Såhär ligger det till...

Jag ska snaaart lägga upp mina nya byxor från Gina Tricot. Men som den proffsbloggaren jag är så ska jag dra ut på det liiiiiite till ;)
Hehe... kanske att ni får en ass-bild också, vem vet!? =P

Nej, nu ska jag studera. Ska man vara klassetta ska man ligga i, dessutom har min skolgångs tyngsta kurs börjat nu. Så det gäller att hänga med. Don't get lazy people!


Dagens outfit



Som sagt, jag är speciell och därför kör jag även med en lite speciellare form av posering.
Lite knasigare, lite roligare.

Ser ni att det jag har på mig är nytt!? Nytt och frääääsht

En liten klädesbeskrivning:



Jaaaaa.... det kommer lite mer kläder senare... inte slut ännu... hehe. Fast jag tänkte att jag inte skulle trötta ut er med allt. Så, lite behåller jag nog för mig själv.

Men som sagt... jag har köpt ytterligare ett par byxor på Gina... dyk in lite senare så ska ni få se vilka!

Och, nu ska jag lägga upp en bild på mitt fejs också, så ni inte tror att jag är för feg för att visa upp mig själv... nej då, jag fick bara inte plats med fejset på de andra bilderna! ;)




Kanske inte världens vackraste bild, men såhär ser jag ut! Deal with it!

Mina nya kläder del 2

Ja, då var det dax för ytterligare lite fler kläder att visa upp!

Åh, så roligt det här är! Man känner sig lite lyxig när man har så många nya kläder på en och samma gång.

Så denna gång kör vi de omtalade svarta legginsarna, som man bara måste ha ;)



Först och främst ett par 3/4 långa leggins i svart spets! Så hett. Lite porrigt också... eller ?!


Min nya stora kärlek!!!♥ Sitter som en smäck. Otroligt snygga, med skinnimmitation längst fram. Love love love!!!


Båda är ifrån HM

Riktig bloggkväll!

Hej alla!

Det visade sig bli en riktigt mysig bloggkväll för mig idag.
Kommer ni ihåg (alla trogna läsare) att jag skrev att min sambo skulle till bobby's och klippa sig?!
Nu var det inte självaste bobby han skulle till, eftersom bobby tar 1000 spänn typ för en klippning. Vilken kan kännas lite överambitiöst kanske. Men frisören var ingen mindre än:



Zübeyde simsek från Robinsson

Vad tror ni att hon fick för betyg av min karl!?
Det blev faktiskt jätte fint, och han är jätte nöjd!

Så även en gammal dokusopakändis kan klippa hår! :)

Smakprov nr 1 - shopping

Vårjackor is the shit...


Super fin jacka i rosa, från Bik Bok. Härligt mocka-liknande tyg. Kommer att bli en favorit.


Behöver nästan inte ens säga var jag har köpt jackan... hehe, men jag gillar den och ville också ha en! Dessutom satt den asbra på mig =P





Det kommer mera... jag lovar!

Snart kommer ett smakprov nr 1 på mina nya kläder

Men än så länge får ni hålla ut lite till =P

Kan avslöja två av affärerna...



haha, otippat va!?

Shop 'till you drop

Auch!
Jag är så slut i hela kroppen. Har gått och gått, provat kläder hit och dit. Men nu äntligen är jag hemma i sängen och väntar på någon smarrig "pastagratängs-skitomoj" till middag.

Åh det blev så fina kläder från shoping turen. Längtar tills jag får gå ut i mina nya fina kläder och glassa ;)
Ska kanske dela med mig lite bilder av dem till er... men inte nu. För nu e det superslappardax!

Puss

BTW. igår fick jag tillbaka ytterligare ett prov med alla rätt. Hehe, så nu har jag gjort ett hat-trick, tre fullpott på raken.... nice!


God natt alla söta!




Stackars min lille karl, han skulle åka till Barcelona nu på torsdag, men blir tvungen att stanna hemma pga vulkanen på Island. Söt är han i alla fall när han sover, speciellt när han asgarvar i sömnen.

Natti natti

Avföring = 0,0 (Varning för Ego-bloggning!)

Mohahaha!

Ibland måste man ju bara få skryta stört mycket!!!!

Jag kan helt enkelt inte bajsa på prov. Jag är ett MVG-barn, eller plugghäst, eller vad ni nu vill kalla mig för, jag hade noll fel på mitt prov!!!! Mohahahaha! Och detta var ett dåligt prov från min sida, och jag får lixom alla rätt!?

Asså, jag e född till ett Geni!



Nu tänker ni: "ja men det är väl klart att hon skryter om det här provet, för alla andra prov har hon ju sugit get på!"
Då säger jag: "ett snitt på 0,8 fel per prov (av 5 prov) bevisar väl att hjärnan inte har gått i pension helt ännu!?"


Hehehe.... jaaaaa... ne men nu ska jag sluta skryta.

Puss

...

Nu ska jag dra till skolan och få reda på hur mitt prov gick. Inte det jag gjorde i torsdags (som i övrigt gick bra) Utan ett annat. Och jag e lite nervös, för jag var asbesviken när jag gjorde provet och tyckte att det hade gått bajs. Men ja, nu e det upp till bevis och se hur mycket jag egentligen bajsade.


SE YOU LATER


Vill du anställa en psykopat?

Hallelå!

Solen skiner och jag sitter och äter lunch mellan jobbintervju och skola.

Hur gick jobbintervjun? Njo, helt okej antar jag. Men jag var lite oseriös och svaren på frågorna blev nog lite därefter. Fick mig att framstå som en psykopat helt enkelt. =P
Fast, jag funderar på att tacka nej. Har ju i princip redan sommarjobb...

Bloggen!!!! ;) haha

Juuuuste, min Sambo ska ju till Bobby´s hårstudio, eller typ vad den nu heter, idag! Spännande. Hoppas han inte kommer hem med massa löshår och ser ut som Kissie eller nåt. Haha, upphetsande!



Hehe, kan ni gissa vilket temat på bilderna var!? 


Sammanfattning

Okej, helgen....
I fredags gick jag som sagt in till stan, en riktig härlig lång prommis. Inne i stan träffade jag Loppi på en mysig fika på Café 60 (Sveavägen). Tog mig en te och en macka. Gott gott.

I lördags var jag vitrandig från halv elva till sex. Dömde Stålbucklan cup. Sen blev det middag och bakning med Loppi.

Å idag firade vi min födelsedag. Bättre sent än aldrig!
Fick två jätte fina Orrefors ljusstakar av faster och en shoppingrunda med mor, av mamma och pappa. Ser fram emot att fylla upp garderoben med lite nytt.

Och nu är det sovdax. Ska på arbetsintervju i morrn. Vet inte riktigt om jag e jätte sugen på det jobbet (alltså extra jobb) Men jag ska höra mer i morrn, och bilda mig en uppfattning.

natti

Lovat är lovat...

Men bilderna suger som sagt!
Ja, titta inte om ni inte har lust, men de flesta bilderna föreställer (eller typ försöker föreställa) mig, theo och sandra dansandes på ett podium. Kanske ska tillägga att de är ifrån förra helgen. Dvs den 10:e.

Bästis!!! Puss






Off to promenad.

Hej,

Nu ska jag ut på en liten promenad och få härlig frisk luft denna fredag.
Tell you later vart jag hamnade.

Btw. bilderna jag lovade igår kommer! So hang in there! ;)

Jag behöver egentligen inte säga dethär...

... för alla vet ju redan! Men... Jag är så J*vla bäst!

Sen är det helg för min del om 45 minuter. Kan det bli bättre?
Jo, jag skulle vilja ha en inbygd näsduk i näsan, som man bara behövde byta någon gång varannan timme... så slipper jag gå och sirpla och snorkla hela tiden! Pfuuuh!

En annan grymt imponerande idé jag har (om jag får leka entreprenör för en dag), är att toaletten skulle ha ett inbyggt rör för tamponger. Ja, så att jag kan fortsätta spola ner dom med gott samvete. Med bara den skillnaden att någon stans på vägen till bajsreningsverket så tjoffar tampongera åt ett annat håll, och hamnar på någon kontainerbåt till polen! Vore inte det grymt?!
(Ja, vi diskuterade just det under en fika i förra veckan, och jag blev väldigt exalterad över ämnet.)



Hur ska jag ursäkta mig för det här konstiga inlägget då!?


Neeej, dom sköna bilderna blev suddiga!

Var inne på Facebook och såg att bilderna från i lördags var upplagda! =)
Men bittert nog hade alla sköna bilder från min, theo's och Sandra's "heta" dans på podiet blivit gråaaaa!
Va!? Säkert någon dum rökmaskin eller något. Snorf!

I alla fall... Jag tänkte lägga upp någon bild i alla fall, så ni får någon känsla över denna roliga kväll ni gick miste om! =P But that is later on.



Jag gillade min förra header bättre... lite mer MissOlof i den helt enkelt! (Men lite för mycket Påsk!)


Jag är sjuk!



Tänk så ymklig och liten man blir när man blir sjuk. Och jag har tänta i morrn! Buhuuu

Vilken härlig dag, tjalallalala tjalalala la lala laaa!

Sitter på jobbet och häftar ihop papper! Wiohooo super kul!
Egentligen vill jag bara springa ut helt naken och känna vårvinden fladdra i mitt ljuva hår!
Nej, så överdrivet exalterad är jag faktiskt inte.

Men åh vad jag e sugen på att cykla! Någon som vill ta en sväng om med hojjen!? =)
Enda kravet är att du måste ha en pump, för mina däck är luftbefriade.

Ne, någon cykeltur har jag faktiskt inte tid med. Måste plugga. Kanske kan cykla i helgen... vi får se!


Så arg man bli när man går in på en blogg och det inte är uppdaterat...

... och så har det varit i min blogg nu ett tag.
Jag tänker inte be om ursäkt, för att ja, livet e bara sådant att jag inte hade tid eller lust ett tag.
Men nu e jag tillbaka!

I fredags var jag på Ekerö och åt med min familj... mamma, pappa, syster och bästa vännen. En typisk familjekväll med "så ska det låta" och glass.

På lördagen träffade jag och min sambo ett par vänner på en fika hemma hos dom i deras villa. Mycket mysigt.
Efter det åkte vi hem och till oss och åt. Det blev mumsig lördags sallad med halloumi ost. Sen åkte jag hem till en kär vän för lite förfest, och sen blev det krogen. Måste säga att jag hade det mycket trevligt. Så trevligt att det till och med blev efterfest och sen slaggade jag hemma hos min bästis. Thihi

Söndag.... Ja hur många timmar under söndagen kan jag ha varit vaken!? Fem?? =P

Nu e det måndag. Helgen e slut.... daaauh!!

ten PM

God natt alla mina kära nya och gamla läsare! Nu är vi halvvägs till helgen, Härligt!

Vad händer i helgen då?
Tell you tomorrow... maby! (hoho)




NATTI

Mooore clothes...

Jag gillar alla dessa leggins som springer omkring ute på gatorna. Dom e så fina och roliga. Tänk bara förra sommarn, då skulle alla leggins vara helfärgade och matta.... USCH SÅ TRÅKIGT!

I like the black ones (då ser benen slanka och snygga ut)

Jag måste verkligen ha några roliga svarta leggings snart. Har varit och ryckt i dom i affärerna länge nu. Någon som vill sponsra mig med ett par leggins? Dom svarta med paljetter på bilden nedan från American apperell kanske!?




Huggs & Kisses

Vill ha...



Så himla söt klänning, för under 400(!) spänn. Finns även i svart och vitt...
Kanske kan passa för studenten... ni unga gymnasister!

Fast då måste man veta vart man får tag på den. Och så generös att jag berättar det tänker jag inte vara... MOHAHA!

Frågan är bara hur den skulle se ut på.

Off to school!!


























Hur snygg e inte jag idag då?!


Tja, nu drar jag till skolan, har prov i affärssystem! Lovely

Men vi hörs senare!

I love my psp!

Första blogginlägget från min psp. hihi Men troligtvis det sissta också. För det tar lite tid.

PUSS

Snart är äntligen denna födelsedag över!

Så säger jag inte pga min ålder, alltså att jag skulle börjat få åldersnoja eller något liknande. Utan pga. att min födelsedag är vanligtvis en av de jobbigaste dagarna på året. Är det inte det ena är det det andra. (ganska logiskt i och för sig) Så, om jag fick bestämma kan vi ta bort den 6/4 från kallendern.

Fast jag gillar presenterna, dom behåller jag gärna.





Ja, men grattis på mig själv då!
(- Ne, men tack mig själv, det var ju snällt!)

I like presents!

PSP go! Yeeaaaah baby! ;)


Ska bara bestämma mig för vilka spel jag ska ha! Hm... lättare sagt än gjort.
Hihi, jag har pspeeeee de har inte duuuuu! (Nej, jag vill inte påstå att jag e mogen)



Snövit i modern tappning


Ja, då var det vår, och skivorna har dragit igång för alla glada studenter. Min allra bästaste väns skiva hade sagotema, och på min väns "begäran" var jag den sköna snövit. Ja, det var någon vecka sen...men jag vet hur ni verkligen saknat att se vackra jag i snövitutstyrsel... thihi. Så här får ni några bilder.

För att spara bilderna är det bara att printscreena! I know you want to! ;)


Mina nya skor = alla andras gamla skor!



Jag har gjort ett kanon köp. Gick emot alla mina tidigare principer och köpte mig ett par blåa (!?) Converse. Tydligen hade snubben i kassan problem med minnet, eftersom han gav mig ett par 37,5 när jag bad om ett par 38:or. Men tillslut fick jag mina 38:or.

Så, nu behöver jag inte känna mig ensamen längre, eftersom jag har precis likadana skor som alla andra, jippie!

Välkommen tillbaka!

Dax att återuppliva sin gamla blogg. Våren är här och jag har inte bloggat på ett halvår. Kan vara kul att sätta igång igen. Glad påsk....!!!

RSS 2.0