SKRYYYYT!

Var i skolan idag och skrev den sista tentan för terminen. Yeah! Fick dessutom veta att jag var den ända i klassen som fick alla rätt på Personaladministrationstentan. Härligt! Sorry, det är svårt att inte skryta när man pratar om mig. =P

Har ju skrivit alla rätt på majoriteten av alla tentor och prov jag har haft. Ska se till att gå ut som den främsta eleven i min klass, och gärna främsta eleven för min linje genom tiderna. Fast det vet jag inte ens om dom har statistik för, så det kan bli svårt att kolla upp.

Tack mamma och pappa för fantastiska gener!

 


Så, nu har jag skrytit klart....

I helgen drar jag till Gotland och spöar skiten ur Sudret. Min första hockeymatch i serien denhär säsongen. Första matchen sen min lilla "olycka". Ska bli jätte kul. Håll tummarna för att allt går vägen och att jag inte flyger in i sargen med foten före eller nåt sånt dumt, är inte sugen på att plocka fram kryckorna igen.

Happy Fredag, kära vänner!

10 veckor

Det har nu gått tio veckor sedan jag stukade foten. Efter tio veckor trodde jag att jag skulle vara hel och fräsh igen och springa ute i skogen och spela hockey för fullt.

Men nej, allt blir inte som man hoppas. Jag har fortfarande jätte ont, och det är inte på tal om att ta någon löpingrunda i skogen. Igår på hockeyträningen ville jag nästan gråta av smärta. Jag är så arg och frustrerad att jag inte orkar låta foten styra mitt liv längre. Så jag tränar hockey i alla fall. Men då får jag ta den extrema smärtan som uppstår, plus att jag kan inte åka baklänges ännu. Hela tiden frågar alla när jag kommer tillbaka och när jag ska spela match igen. Det är jätte frustrerande!
Jag ska fan sluta spela hockey och köra rullstolsbasket eller nåt istället! Jag är bajsirriterad, om man nu kan vara det.

Vad säger läkarna då!?
"Det kan ta tid sånt där"
Vadåååå? Hur normalt är det att fortfarande ha ont efter tio veckors stukad fot? Och gå nerför i trappor som en robot?

Vem kan jag stämma!? Det här e inte kul längre!
Jag ska önska mig en ny fot i julklapp!

RSS 2.0