Bake a Cake

Nu är sockerkakan i ugnen =) Gottigotti.
Min älskade favoritkompis tog fotot på mig. Ingen fotograf här inte, bilden är ju säääämst! haha





Å, snart är det dags för sockerkaka.... hihi mums.

Egopix

Sitter och betar av min lista med allt jag skulle hinna med idag. Har tex. skaffat mig ett extrajobb, börjar på onsdag! Bra jobbat va?

Sitter just nu och väntar på ett samtal. Efter det ska jag gå och hämta mina böcker på Coop. Sen ska jag dra till min syrra och hämta en grej.

Det går bra nu!


Dagens make, icecoldpink. Idag är mina ögonbryn naturella. Noppade dom igår och tycker att det är fint utan målade ögonbryn också. Blir inte lika intensivt, lite mjukare. Men jag har som sagt ganska "fylliga" ögonbryn utan make, så det funkar ju bra ändå.


Skönt att vara ledig måste jag säga. Man behöver såna här dagar emellanåt så att man hinner göra massa viktiga grejer.

Monday


Idag är det ärendenas dag. Ska nämligen ringa lite samtal och fixa annat skit som behövs fixas emellanåt. Ska bland annat hämta ut mina böcker till min nya kurs som börjar i morrn. Ekonomistyrning. Great!


myspace image at Gickr




Kyssar!

Iceblue

God kväller,

Nu äntligen bjuder jag på en liten bild på mig själv. Har precis lekt lite med mitt smink =)
Hm, alla mina sminkningar ser lila ut med min kamera. Denhär sminkningen var i alla fall isblå, snarare åt det turkosa hållet än det lila. Lite vinterinspirerat kanske.

Lite tips angående blå ögonskugga. Den framhäver ögon som är bruna (tyvärr, jag gillar ju inte blå så mycket egentligen och jag har ju bruna ögon).


 


Orange

Tudelooo mina kära läsare,

Nu har jag precis lagat nio matlådor pasta och köttfärssås (a lá Linda), så nu har jag mat hela veckan, good. Ett tips till alla som e lika fattiga som jag: dryga ut er köttfärssås med vitkål och bönor, du får mycket mer mat som är både billig och nyttig.

Har precis skurit upp en appelsin som jag ska äta. Gott gott




Hoppas ni hade en trevlig helg allihoppa =)

Vilken dag är egentligen fettisdagen?

Hej,

Sitter och tittar på handbollen samtidigt som jag proppar i mig en semla. Jag har insett att jag inte är så förtjust i semlor egentligen. Det är bara grädde och vitt bröd, konstig blandning faktiskt. Sen blir man alldeles äcklad när man ätit upp den. Typ proppmätt.

Sen blir man nog antagligen bara fet av att äta semlor. Tur är bara att mitt fett sätter sig på röven och inte på knäna. Ja, knäfett är faktiskt det fulaste fettet som finns enligt min mening. Det kan förstöra ett par ben så brutalt. Jag tycker synd om er som drabbas av knäfett. Hm... hur kom jag in på dethär egentligen?

I vilket fall, idag är det söndag och mitt kära hockeylag har spelat match mot Norrköping i morse. Jag var inte med, eftersom jag fortfarande är lite sjuk. Men det gjorde inget för vi vann i alla fall. Sååååå, nu är vi omöjliga att stoppa, seriesegern är vår! =)

Peace, Love & Understanding



Once again I was bord...

...So I decided to make som drama!


Vad gör du när du är rastlös?

Ja, varför inte en mohawk inspirerad frilla? Inget löshår, ingen "stoppning", endast hårnålar, hårsnoddar och hederlig hårspray. Knäppt och kul.

Synd att jag har så förbannat tunt hår bara, så man ser hårbotten lite här och var. Ne, photoshop är inget för mig. Äkta vara ska det va!




Donut knuten

Hej, nu får ni äntligen veta hur man gör donut knuten!

Egentligen använder man sig av en särskilld "pryl" (som ser ut som en donut) som man stoppar in i knuten för att den ska få den rätta formen och bli stor. Men, jag är en fattig student och vill inte slösa pengar på något jag själv kan tillverka. Här nedan har ni orginaldonuten som man har i knuten...



Och nu till hur jag gör min egen donut att ha i håret.

Steg 1
Ta fram en fräsh strumpa (en som du kan tänka dig att ha i håret). En tunn strumpa ger en liten knut, en "fluffigare" strumpa eller socka ger en större knut.


Steg 2
Vik upp strumpkanten utåt och fortsätt som att du rullar upp strumpan.


Steg 3
När du rullat så långt det går klipper du ett hål i strumptån. Så att strumpan blir ihålig precis som en donut.




Nu är det dags för själva frisyren!
Det som behövs är:
2 hårsnoddar
Några hårnålar
Donuten

Steg 1
Sätt upp håret i tex. en hög tofs (man kan ju faktiskt ha knuten vart som helst på huvudet).


Steg 2
Ta fram din donut och sätt den över tofsen och dra igenom håret.



Steg 3
Sprid ut dit hår över donuten. Så att den inte syns.



Steg 4
Sätt en ny hårsnodd runt donuten så att det blir en knut.



Steg 5
Nu har du överblivet hår som du måste få bort. Jag brukar ta en bit av håret och skruva på samtidigt som jag lägger håret runt knuten, ta upp mer hår eftersom du skruvar. Tillslut har du kommit hela vägen runt.



Steg 6
När du kommit hela vägen runt fäster du håret med ett par hårnålar.


Steg 7
Spraya om du vill att frisyren verkligen ska hålla. Men är absolut inte nödvändigt. Frisyren brukar hålla hela dagen och natten lång om det så behövs. Love it!

Frisyren tar ca 2-7 min att göra, beror på hur van du är. Lycka till!





Saturday

Godmorgon,

Idag känner jag mig faktiskt lite bättre. Första dagen som jag känner att jag faktiskt kommer att bli frisk igen. Har ju fortfarande ont i halsen, och är snuvig och så, men jag känner mig starkare och fräshare i hela kroppen.

Om två timmar ungefär kommer mamma och pappa hit. Dom ska lämna lite matlådor till mig och typ toalettpapper och tandkräm. Så att jag har. Känns stört att jag till och med måste snåla på sånt som är självklart, som mat och hushållsgrejer. Men är man en fattig student får man känna hur det är att leva med lite pengar i fickan. Tur att man har en mamma och pappa som ställer upp.

Btw, så var det någon här på blogg.se som rekomenderade en linssoppa som endast kostar 1 kr per porttion. Kan kanske vara värt att testa.

Nu tänkte jag hoppa in i duschen och fräsha upp mig lite.

Funderade på att ordna den där beskrivningen till donut knuten som jag tidigare utlovat lite senare idag. Men jag lovar inget ;)

Jag vill...

Ligger här i sängen, sjuk som jag är, och drömmer mig bort lite. Saker man längtar efter och saker man vill ha. Saker jag vill just nu är...

Spela golf. Att ta en lång golfrunda ute i naturen. Längtar efter våren.



Hoppa upp på crosstrainern på gymet och bara trampa iväg.



Resa till solen och värmen. =) Ligga på en strand och njuta av ledighet.



Ha pengar. Ja, vem vill inte ha lite extra pengar?



Avokado... jag är fruktansvärt sugen på en riktigt god avokado.



Dansa salsa. Sjukt befriande att få röra sig till musik.


En gamal goding



Gillar djurnaglar... grrr...


Jag gjorde det här lacket för väldigt länge sen, men då bloggade jag inte så den fick aldrig synas.

Nya nagelkreationer - black & gold

Uttråkad tänkte jag testa lite nya kreationer. Resultatet blev dessa svarta och guldiga naglar. Vad tycks?
Det guldiga lacket är från isadora (gillar verkligen den breda penseln som är i de nyare lacken) och det svarta lacket är från depend.

Ska jag berätta hur jag gjort också eller?

Svart under och sen "toppsade" jag på det guldiga lacket ytterst på nageln. Avsluta med ett genomskinligt lack.






Jag är faktiskt lite impad över hur bra mobilkamera jag har. Ingen bajsig iphone-kamera här inte.

Funderar på om jag ska skaffa en separat sminkblogg, om jag ska fortsätta på det här sättet... hmm

Godnatt

Sjukling i sängen



Tittar på film på tv. Sånt man gör när man är sjuk antar jag.

Snytpaus...


Tänkte, att ni är säkert arga på mig för att jag inte lägger upp en massa egobilder där jag posar framför spegeln hela tiden. Ja, jag måste erkänna att jag tyckar faktiskt bättre om bloggar med bilder jag med.

Så jag försöker så gott jag kan. Men sjukdom gör sig inte särskillt bra på bild. =(


Mina 3 smink favoriterför ögonen just nu

Mina tre have to have just nu är
1. Ögonprimer från Make up store. Ger den där extra lystern i ögonskuggan. Färgen förstärks och skuggan håller sig på plats hela dagen. Dessutom hamnar inte hälften av all ögonskugga under ögat vid applicering. Räcker med ett jätte tunt lager på hela ögonlocket.

2. Cake eyeliner från Make up store. Dryg och super enkel att applicera. Ramar in ögat och formar. Blanda bara med lagom mycket vatten, testa dig fram för att få den looken du vill ha.

3. Skimmriga 88-paletten. Min är ifrån Queens & Shadows. Jag älskar färger och att variera sig. Med 88-paletten har du tusen möjligheter att blanda och variera dit utseende. Passa på att använda shimmrigt medan du är ung och rynkfri. När du blir äldre passar mattare färger bättre. ;)





Några ord från hon i sängen

Uscha va det är tråkigt att ligga hemma och vara sjuk. Kan knappt andas längre, för att näsan är helt täpt. Åh, jag som har en viktig match i helgen. =/

Redovisningen idag gick bra. Skönt att det äntligen är över. Tänk att man hållt på med det här projektet sedan oktober. Man börjar ju gå sin projektgrupp på närverna om man säger så, haha. Efter redovisningen blev jag typ död. En jobbig ansträning för en sjukling. Skönt att Lopp var här och passade upp på mig med lunch och nerbäddning i sängen =)

Nu ligger jag och tittar på landskampen. Dethär nya tv programmet när Sverige tävlar mot Norge i vintersporter. Heja Sverige, dethär är viktigt. vi kan inte förlora mot guleböj:arna.



Nu är det sovdax

I morrn är det redovisning av dethär projektet vi har suttit och knåpat med i veckor. Äntligen!
Så nu ska jag försöka sova, så jag är utvilad och frisk i halsen till i morrn.

Godnatt bloggen

Snygg sexig singel sjuk

Ligger hemma och är sjuk, så det finns ju inte så mycket att blogga om just nu för min del.

Slänger in en bild bara lite sådär..


Eldig








Dagens sminkning. Som vanligt använder jag mobilkameran när jag fotar, därför blir aldrig kvaliteten i närheten på sminkbloggarnas kvallité. Men jag är en lycklig amatör som visar upp mina kreationer i vilket fall =)

Ja, jag vet att jag inte har noppat ögonbrynen. Ska ordna det. Men såhär blir kvinnliga ögonbryn ibland, ingen är perfekt. Även om jag måste erkänna att jag är väldigt nära ;)

Heart beats

Nu har jag haft en mysig kväll med min goda vän Sandra =) Det blev Thaimat och massa snack. Super kul att äntligen träffa henne.

Sa tidigare att jag eventuellt skulle lägga upp en bild på mina knasiga naglar. Eller ja, nagelacket i alla fall. Här får ni mina små söta tummar... resten får ni lista ut själva =P


Hjärta på er!

Give me muscles!

Min sjukdom sätter stopp för min träning. Jag blir aldrig av med min sjuka, den kommer hela tiden tillbaka så fort jag varvar ner lite. Ont i halsen heeela tiden. Suck!

Jag vill ju träna. Har sett hur Malin gått till gymet varje dag efter skolan och jag har bara gått hem för att försöka kurera mig. Usch. Sen inbillar man sig att man helt plötsligt börjar bli alldeles slapp i kroppen. Musklerna typ tynar bort.

Nej, jag måste verkligen få träna snart...


Det är ett hål i munken!

Hej hej,

Har fått förfrågan om jag kan visa hur man gör donut-knuten jag hade häromdagen. Självklart ska jag ordna det. Men inte just nu =P Håll utkik!

 

Igår målade jag helt galna naglar. Rosa, guld och svart i olika mönster. Kändes lite som om jag var 14 när jag var klar. Men äh, dom reflekterar mitt udda jag. Får se om jag ordnar en bild sen. Tudelooo


Stressigt värre

Åh, jag har fått världens största stressknöl på hakan. Wtf!


Dags att gå och titta på kudden?

Pappa brukade alltid säga så när jag var liten och han tyckte man skulle hoppa i säng. "Dags att titta på kudden nu Linda!". Nu är jag vuxen nog att fatta själv när det är dags, duktigt va!? =P

Nu har jag pluggat klart, mitt sällskap har avlägsnat sig och sängen väntar på mig. Hur underbart är det inte att krypa ner i varma mysiga rena lakan i en jättestor mjuk säng och bara få ligga där och gosa in sig själv?!

Helt fabulous!

Natti natti

Inhoppare påväg...

Det blev inte en middag i min ensamhet trots allt. =) Sällskap är påväg och jag står i köket och lagar mat för fullt.









En hel helg till spillo...

I veckan hade jag massvis som jag skulle göra denna helg, och såg verkligen fram emot det. Men eftersom dagarna går så ställs det ena efter det andra in. Nu har även Sandra ställt in. Jag är inte arg på er som ställer in, jag vet att det dyker upp viktigare saker ibland. Jag är bara bitter över att hela min helgs planer blev förstörda och en hel helg gick till spillo. Tänk vad mycket jag kunde gjort om jag vetat detta i föväg.

Aja, mer tid till mina studier och till mig själv. Den här helgen har jag verkligen lärt mig att umgås med mig själv. Hela helgen. Jag är nog ett ganska trevligt sällskap i alla fall.. även om alla andra bangar mitt sällskap =P Haha
Aja, nu ska jag sluta vara bitter, det är ju en ny helg om bara några dagar.

Back to my studies. Kisses

Morgonstund

God morgon,

Har segat mig i sängen ett tag nu. Vaknade kl. 9 av mina högljudda grannar. Men vad ska man göra när man har tusen ungar? Kan intet vara så lätt.

Idag tänkte jag försöka plugga ett tag innan jag ska träffa Sandra. Har en del att göra till i morrn. Så, nu blir det till att koka lite te och sätta sig framför datorn och köra plugg.


Jag bjuder på en liten morgonbild också. Det bruker ju pigga upp inläggen lite =)

Lördagsbabbel

Hej den lilla del av bloggvärlden som läser min blogg ;)

Nu sitter jag och grundar med en ordentlig sallad. Salladen kommer ligga där i botten på magen och göra mig påmind om att jag inte är så farligt onyttig ändå. Fast joooo, för efter salladen blir det godis och choklaaa. Choklad är ett måste för mensiga kvinnor. Nu betyder inte detta att jag har mens, för visst kan man äta choklad utan att ha mens. Men jo, jag har mens gott folk. Så nu tar vi varandra i händerna och skrattar lite åt Mens-Linda.

Ikväll skulle jag egentligen träffat delar av min klass, men som vanligt klarar folk inte av att planera och kommer på att man har typ tvättid eller nåt sånt dumt bara någon dag innan. Så vi har bestämt oss för att skjuta upp det på obestämd tid.

I morgon ska jag i alla fall träffa Sandra. Om inte det också blir uppskjutet. Men då åker jag fan och våldgästar henne eller något, för nu var det jätte länge sen vi sågs senast.

Trevlig lördagskväll gott folk!

Smärta

Idag ska jag iväg och döma två hockeymatcher. Alltid skönt att få lite pengar. Problemet är att jag är så fruktansvärt stel i vaden, och när jag går gör det så förbannat ont att jag typ haltar fram. Anledningen till detta är Salsakvällen i torsdags, då jag sträckte mig. Jag vet inte om jag klarar av att döma en hockeymatch i dethär tillståndet. Man vill ju inte ha en halt domare när man spelar ju. Bah!

Jag sitter typ och masserar vaden med massa tigerbalsam och grejer... men jag behöver något som verkligen hjälper.


Ytligt

Jag vet att detta inte är någon sminkblogg. Men eftersom jag gillar smink får ni stå ut. Här är min look igår. Skuggorna är tre olika guldiga nyanser och sen en som är cranberry-liknande... men inte riktigt den cranberryfärgen jag tidigare tjatat om.

 

Min frilla från igår. Världens bästa bad hairday-frilla. Enklare än den kanske ser ut. Men jag gillar den.


Fredag

Hej,

Igår dansade jag salsa till in på natten. Det blev lite merengue och bachata (stavning?!) också. Kul var det, men nu har jag sträckt vaden och har skit ont =( Det bidde ett par öl också, så att skutta upp ur sängen i morse och bege sig till skolan var ju inte jätte roligt direkt. Dessutom kom jag inte iväg från skolan fören vaktmästaren slängde ut oss strax efter fem. Jobbig dag.

Här är en bild på "A" (och någon brud), han som lärt mig dansa salsa. Btw. så är han flerfaldig svensk mästare i salsa.



Det blev ingen träning idag som jag hade tänkt mig, smärta och trötthet satte stopp för min träningsglädje. Gymmet får vänta tills någon annan dag.


Puss


Vårkänslor

Puderrosa/beige, camel och ljusa vårfärger pryder vårens kläder. Här e lite nytt ur HMs vårkollektion. Uppiggande och trevligt att titta på. Åh, det blir inga nya vårkläder för mig i år. Får sitta och sukta på butikernas hemsidor istället, det moderna sättet att fönstershoppa =)

 

 

Visst är det fint med guldaccesoarer till dessa mjuka sandfärger?!

 

Längtar tills jag kan kasta av mig alla varma stickade vinterkläder och kliva in i mina gladiatorsandaler och springa ut på gräsmattan och tugga i mig lite bark från äppelträden.

Ja, eller ungefär... ;)


Besatt av Cranberry

Tudeluuu,

jag har fått ett nytt "måste ha" objekt. Nämligen denna Cranberry-färgade ögonskuggan från Mac. Jag har varit ute efter en cranberry ögonskugga ett tag nu, med tanke på att jag saknar den färgen i min 80-skuggors palett. Cranberryskuggan är klassisk, elegant och en ganska kall färg som tillsammans med tex guld blir en perfekt partyskugga.

Om jag hade haft all världens pengar hade jag redan ägt denna skugga, men tills dess får jag sitta och låta köpsuget klia i fingrarna på mig.




Förästen är det någon sminkintresserad som råkar läsa min blogg och vet vad en Mac-skugga kostar?

Salsa

Hej igen, blir många inlägg denna tisdag.

Nu tänkte jag berätta för er att jag ska dansa salsa på torsdag =) Ska bli skit kul. Ska träffa en gammal killkompis från Bromma gymnasium, tillsammans ska vi gå till en av hans vänners salsakurser på torsdag. Vi dansade salsa tillsammans i gymnasiet bara för att visa upp det för skolan och då var det samma kille som lärde oss att dansa och nu... typ 8 (eller är det 9?!) år senare ska vi dansa igen. hihi. Kul, ser fram emot det. Viktigt att hålla sig frisk nu.


Lovely eyes

Satt och kollade igenom mina bilder på mobilen och såg två gamla sminkningar som jag tycker är ganska fina som ni kan få se =)

Sommrig ljuslila/rosa sminkning (om jag inte minns helt fel var detta på midsommar!?). Lila passar väldigt bra till gröna ögon btw. Så är du grönögd kan detta vara något för dig!?



Denna sminkning gillar jag väldigt mycket. Guld/brun skimmrig partysminkning. Guldiga och bruna nyanser passar typ alla, så det är bara att tuta och köra typ ;)


Rensning

Tjaaaba,

Rensning pågår!

Jaha, vad innebär det då? Jo, jag håller på att städa undan och göra lite mer plats för mina prylar, eftersom mitt ex inte bor här längre. Så varför ha fyra garderober och bara använda två lixom?! Så det är till att plocka och packa. Det är en riktigt skön känsla att faktiskt få göra plats åt sig själv och faktiskt försöka göra lägenheten till min (även om den inte är min helt och hållet). Ska bli kul att för första gången i mitt liv få bo helt själv. =)

Hans kläder som jag försöker sortera och packa ihop, så att de tar så lite plats som möjligt. Tänk va mycket kläder han måste ha ändå!? Om allt dethär bara är skitkläder som han inte använder.


Nu är det nästan bara mina grejer i badrummsskåpet. Hur har jag klarat mig på ett halft skåp egentligen?


Sånt Lindor behöver till en dusch



Riktigt befriande måste jag säga. Nu ska jag äta lite middag och sen ska jag försöka ta det lugnt så att jag verkligen frisknar till.

Puss

Vinteraktivitet

Blev bara tvugna att visa er mina föräldrars verk. Mamma blev rastlös och tvingade med pappa ut för att göra en snögubbe och resultatet blev Rauk. Man skulle kunna tro att det är min konstnärliga mor som började fixa ögon näsa tänder osv. Men i själva verket vad det min far som blev så till sig av att få uttrycka sig i "konst" att han knappt kunde slita sig. Så välkommen till jorden Rauk!

Ja, sånna här inlägg blir det när jag inte har något roligare att berätta. Ska göra mig själv lite te nu tänkte jag.

Ångest

Misslyckat, jag blev inte slemfri i halsen. Blev snarare sjuk. Så jag är hemma från skolan idag, vilket känns mycket ångestfyllt. Vaknade mitt i natten med magsmärtor, huvudvärk och hosta. Sen kunde jag knappt somna om.

Jag får sån jävla ångest när jag inte är i skolan. Jag känner mig så skruttig. Ska nog sätta mig och plugga ett tag så jag blir av med ångesten.

MMmmm... måååndaaag...

God kväller. Äntligen har jag en bärbar dator igen, så jag kan sitta och slösurfa medan jag tittar på tv. Har suttit och knåpat lite på mitt projektarbete i skolan. Nästa vecka har vi muntlig presentation av hela skiten och vi ville lägga lite extra krut på en bra presentation och har därför valt att göra broschyrer att dela ut. Detta sitter jag alltså å knåpar på nu.

 


Mmm.. gott med te. Sitter och häller i mig te eftersom jag e lite krasslig i halsen och jag tänkte ju träna i morrn, vilket innebär att halsen måste vara slemfri. Jag längtar verkligen efter gymmet, det är psykat. Men det är nog bara för att jag är så lycklig över att kunna träna igen. Crosstrainern I Love You! =)

Det ända problemet med att träna mycket (om man nu ska anse detta vara ett problem) är att man blir så pigg och energifylld. Jag kan typ inte somna för att jag är så otroligt pigg, och ändå har jag skuttat runt som en galning en hel dag. Hit och det och fram och tillbaka.

Usch va jag bara svamlar på... det är bara för jag har så mycket energi över. Haha

Ny vecka

Denna vecka blir mycket intensiv. Jag har massa trevligt folk att träffa och mycket skola att stå i. Kommer nog bli någon match att döma också ska ni se. Ja juste, träning blir det också såklart. I morrn bestämde jag och Alex att vi skulle gymma och onsdag har jag hockeyträning.

Ser fram emot denna vecka. Var ju med om så mycket äventyr i helgen, så jag bara undrar vad som kan komma att hända denna vecka! =)

Nu: matdax!

Klirr i kassan och då fixar man böter.

Godag gott folk.
Har precis kommit tillbaka efter en lång och ansträngande dag. Först var det hockeyskola, sen två stycken matcher att döma. Dömningen gick riktigt bra, känns som om det var igår jag dömde senast och egentligen var det nästan ett år sedan. Oturligt nog hade parkeringsplatsen blivit en betalparkering, vilket Linda totalt missade och gick som vanligt bara ifrån bilen och in i hallen. Så efter matchen sitter en fin liten gul äcklig bot på rutan. 475 spänn ska dom jävlarna ha. Va fan, finns det inte studentavdrag på sånt där eller nåt!? =P

Nu ska jag laga kycklingmiddag, ta en dusch och hänga tvätt... sen blir det en efterlängtad hopp i säng.

Bilden är stulen!

Stars med träklubbor ute i skogen - seger ändå!

Ja, vinst med 3-0 känns ju inte fy skamm med tanke på att våra klubbor blev bestulna under uppvärmningen och var påväg att skeppas över till Åland. Matchstart och fortfarande inga klubbor. In med låneklubbor som var gamla träklubbor ifrån Gimos föråd. Vad händer...? Jo seger till träklubbornas lag, TUMBA! Lagom till matchen är slut kommer äntligen klubborna tillbaka i en taxi. Ska man kalla detta sabbotage eller? Aja, Tumba går rakryggade därifrån och jag med eftersom jag var inne och var med att spela fram samtliga mål.

Tumba Stars är fortfarande starka och leder ligan!

Tränings-skakis

Shit va vi körde idag. Två hela timmar stannade jag och Malin på gymmet. Men det fanns mycket snygga muskler att titta på. ;) En halvtimme konditionsträning, sen styrketräning (överkropp) och avslutningsvis en mysig stretchning. Nu skakar mina armar så fort jag rör dom, ajabaja jag som inte skulle ha någon träningsvärk till matchen i morrn. =S

Aja, lite träning kan väl inte skada.

Nu är det fredagsmyyyys mina kära vänner.

Puss

Storkok

Det blidde sex matlådor och en middag. =) Ja, korven gick ut idag så det var bara att köra. Korvstråganoff för hela slanten.

Btw. så höll jag det jag sa igår att jag skulle göra idag. Nämligen att träna. Det var jag Malin och Alex som tillslut stod och pumpade på gymmet. ;) Härligt! Så fick jag lite mersmak också, så imorrn blir det gymmet efter skolan igen. Beach 2011 here i come! hehe

Nu ska jag äta och fixa med tvätten. Vardagstråk helt enkelt. Puss på er!

Seger!

Mah! Ny supertalang är funnen. Jag gjorde 1 mål och 2 ass. Nice!

Vinst mot Hanviken med 7-2 helt enkelt, viktigt!



Vi ser fram emot ettan till nästa säsong, eller vad tror ni!?

Pannkakor



Tjaba! Står och steker pannkakor, för andra gången denhär veckan. Ingen direkt mat att äta innan "derby match". Men jag har mjölk i kylen som har kort datum, så jag måste ytnyttja den innan den bli dålig. Pannkakorna blir perfekt att ställa i kylen och äta vid behov. Till middag blir det istället pasta med kräftstjärtar i saffranssås. Gott!

Åh, det pirrar i hela kroppen såhär innan match. Jag måste spela bra nu. Har aldrig spelat bra inne i ishuset, gillar inte isen och luften därinne. Det är bara att fokusera på annat, för nu gäller det!

I morrn blir det gymmet med Malin. Nu har jag ju skrivit det här så nu kan jag inte hitta på några undanflykter =P Måste verkligen sätta igång mig själv nu. Fick ju knäsmärtor igår på hockeyträningen också. Gaaah, jag är som en tant i kroppen, måste ordnas!

Önska mig lycka till nu, och håll tummarna!

Tja bloggen!

Strax sovdax. Har precis kommit hem ifrån ett härligt pass med hockeylaget. Och med -95 grabbarna också. Fan dom e stora. Men vi brudar överlistar dom enkelt ;)

I morrn är det match. En av de absolut viktigaste matcherna denna säsong. Ska bli skit kul, jag e typ jätte nervös. Har fortfarande träningsvärk från matchen i helgen (gnäll inte jag var inte ensam om att ha skit ont överallt =P).

Tumba Stars första "lagfoto"

Tissssdag

Träning ikväll... och jag som glömde köpa ny tejp till min fot =S Hur ska det gå!? Jag kommer få skit ont. Funderar på om jag har någon typ av tejp som kan fungera för ikväll. Hmm...

Just nu är det väldigt intensivt i skolan, vilket både är kul och jobbigt. Man blir ju typ helt slut. Journaler hit och dit, deklarationer, löner, pungsvett... ja till och med pungsvett.


Nej, nu är det dags att sätta igång middagslagningen.

Första skoldagen 2011

Nu börjar det nya året och det nya livet! Nu kör vi!!!!

Har ni någon gång varit ledsen, skit glad och arg samtidigt. Konstig känsla, men jag tror det är vad jag är just nu. Fast mest glad...

Jag vill göra massa sjukt roliga saker, och störda. Ni vet så där som man blir när man känner att sommaren är påväg och man vill bara flyga ut ur sitt bo och vara ute i det gröna. Fast nu är det ju inte sommar.

Hmm... känner mig en aning för filosofisk.


Puss puss

Konstigt

Idag: J VM, storhandla och filmkväll med Loppit.

Krasslig i halsen så hockey träningen blev ett "No-no".

Nu måste jag gå och hjälpa loppan att spola, hon har flytbajs just nu... don´t ask!

Kvällens sysselsättning - Måla

Kvällsmys med te och målning. Fortsatte och gjorde klart en gammal målning, och sen började jag på denhär:

 

 

I morrn ska jag till J18 VM för damer igen. Sitter och är måldomare. Ganska kul ändå, får se bra hockey, ja och mindre bra hockey också ibland. =P

 

Idag har det varit en riktigt bra dag, även om jag sov alldeles för länge, så vaknar jag och är skit pigg och bara sprudlande lycklig. Skön känsla!

 


2011

Gott nytt år på er alla!

Har inte så mycket mer att skriva än det... sååååå... jag hoppas att 2011 blir det bästa året i erat liv, hittils!


Puss

RSS 2.0