Händelserik vecka...

Helloj,

Vilken vecka. Fullt ös! Två tentor jobb,jobb,jobb, träning och självklart utgång för att fira att vi inte har en enda till tenta denna termin... wohooo!

 

Haha föresten så ville dom göra mig till artist i veckan. Jag blev erbjuden en plats i denna tjejgrupp:

 

 

Nu låter det kanske som om jag försöker skryta. Men ja, jag blev tillfrågad om jag var intresserad, en av tjejerna behövde tydligen ersättas och dom ansåg att jag var lämplig. Meeeen, som ni vet är inte det min dröm att bli en tjej i någon popgrupp. Så jag tackade nej, men var tacksam över alla de fina komplimanger och att de visade intresse för mig. Jag önskar tjejerna lycka till!

 

I morgon börjar min praktikperiod, som kommer att vara under hela våren. Skönt att slippa skolan, men jobbigt att behöva vara uppbunden på ett heltidsjobb... utan lön.

 

Ja, det var väl allt för idag. Godnattis

Egooopix




Tisdag,

Idag har jag oooont i hela kroppen. Eller egentligen mest i benen. Har varit på spinning med Catta och Lina. Förstår inte hur jag ska kunna ta mig ur sängen i morrn. Hehe. Det löser sig antagligen. I morrn blir det i alla fall skola och jobb.

Ska sova strax. Föresten, tittar ni på Big Brother? Helt sjukt bra avsnitt ikväll eller vad säger ni. haha Kul när det händer lite grejer.

Godnatt pussgurkor!



Shape!

Hej,

Nu har jag precis kommit hem från ett härligt pass med Lina på gymmet. Härligt! Kommer ha grymt skön träningsvärk i morrn.

Nu är det bönor till middag som gäller. Har typ ingen mat hemma =( Bäääh


God"morgon"

Ligger här i sägen med min lilla bakfylla. Hehe
Igår var det inflyttningfest hos nanna i hockeylaget. Det var riktigt roligt. Vi gick även ner till Olles i huddinge och dansade med lilli och sussie. Wohooo!

Såhär såg jag ut:
Look at my perfect skinn... har köpt en ny foundation. Dyr men bra.


Natti natti

Godnatt mina kära vänner.
Nu ska jag packa ihop skolböckerna och hoppa i säng.

Har haft en av dem bästa helgerna på länge. Tack alla underbara människor för att ni är så underbara och roliga. Om ni vill se lite fler bilder från söndagen på Cafét gå in på finest.se där finns det en del. Kolla efter dom gula hattarna ;)



RSS 2.0