Nyårsvaka (eller nåt)

Ja, jag vet att det är mitt i natten. Men jag ska sova. Snart! =) Tänkte att jag kanske skulle börja blogga lite mer till det nya året. Kan ju vara en lite skojsig hobby. Eller?

 

Sen vill jag bara säga till alla människor därute med panik över att ordna en super roligt och megapartyfyllt nyårsafton: gå och häng er! Who cares? Chill out....

 

Nyår will return, I promise.

 

Ps... visst ser det ut som jag har en köttbulle i munnen på bilden?! =P


Brevid vägen (läs: btw) så hade jag mer än 6 unika läsare igår.. hur gick det till, den här bloggen är ju i princip död!? Inte direkt läsvärd. Men efter nyår kanske.... vem vet!?

Hej på dagarna i mellandagarna

Jag ligger hemma hos mina föräldrar nere i källaren och är sjuk. Nu börjar jag dock piggna till lite, men i förrgår var jag riktigt sönderkörd. Det var gräsligt vilken feber jag hade. Jag låg under 5 tjocka täcken, med pyamas och sockor och frös så att jag skakade. Så "skrek" jag på pappa (går inte bra att skrika när man inte har någon röst, så jag grymtade antagligen typ) att han skulle höja värmen. Han kom in i rummet och sa att det var skit varmt härinne och att elementet i princip var på max. Men det hjälpte ju inte mig. Så där fick jag ligga och frysa, tills jag helt plötsligt började koka av värme, och svettades helt brutalt, för att sen börja frysa igen. Men nu känns i alla fall temperaturen återställd.

Julen var trevlig, men konstig. Det är sånna udda filurer som ingår i min släkt nu förtiden. Vi lyssna lixom på punkrock med texter om knark på riktigt hög volym under julmiddagen. Vi kunde knappt prata med varandra i normal samtalston.  Hehe, jaja ombyte förnöjer eller vad man nu brukar säga.


JUL

Idag är det hockeymatch i globen som står på schemat. Först ska vi i laget mötas upp i medis för en bit god mat och kanske en hockey-öl, sen bär det av till globen. Efter detta ska jag hem till Ekerö,  där jag ska fira julen med familjen. På torsdag ska jag dock jobba lite först, som personlig assistent. Vi ska ut till stallet och rida. Mysigt jobb måste jag säga. På torsdagskvällen blir det julstök med bak och spelkväll. Massvis med sällskapsspel ska det bli.

På julafton och juldagan blir det islandshästridning i snön. Tölt ska det bli! Mysigt.

GOD JUL PÅ ER!


RSS 2.0