Börjar bli deprimerad

Det är inte lätt att ligga stilla när allt man vill är att göra massa saker.
Jag vill ut i naturen, andas frisk luft, ta långa promenader, gå i affärer och konstigt nog vill jag städa. Det är riktigt frustrerande att behöva leva i en röra som man själv inte har valt, och sedan inte kunna städa bort den.

I morrn kväll ska jag fira en vän som fyllt år i veckan. Ser verkligen fram emot det, men till skillnad från alla andra som ska med, kan jag bara vara med på förfesten och åka hem sen när alla andra ska ut på krogen och roa sig.

Inte nog med att jag behöver hoppa runt på dessa satans kryckor, utan jag har även fått ögon infektion. Så jag ser dessutom ut som idiot också. Inget smink kan man använda heller.

Förutom det har jag ju problem med mina öron (som vanligt!), och har jätte ont i halsen (har haft det nu i nästan 2 veckor).

Fattar ni att jag börjar tröttna!?
Försöker verkligen att inte gnälla, för vem gillar gnälliga människor? Men det känns som halva min omgivning redan har tröttnat på mig och suckar när jag ber om tjänster osv.  Jag önskar bara att jag kunde gå tillbaka till mitt vanliga jag och slippa vara en last för min omgivning.


Röstat...

... nu blir det valvaka och slutplugg inför tenta!

Heja moderaterna och alliansen!

RSS 2.0