Helg?

Hej kära vänner!

Ja, som ni vet har jag ganska fullt upp just nu. Mycket i skolan och så e det ju teatern.
Men det e ju perioder av stress som gör att lugna perioder är härliga.

Fick veta att jag klarade en inlämningsuppgift också... eller jag bara klarade den inte. Jag hade ju full pott såklart ;) Ni kanske börjar tröttna på mina framgångar. Men jag måste ju få skryta lite någonstans =P

I morrn är jag "ledig". Hehe, nja ska sitta hemma och plugga istället. Har en kassaflödesanalys att göra, plus några kapitel att läsa.

Seeeeeen, ska jag ut och dricka öl med mitt nya hockeylag... längtar längtar längtar.
Har ett litet problem där bara. Kanske måste lämna mitt kära gamla tröjnummer som jag varit trogen i alla tider. Det är nämligen inte bara jag som vill ha det nummret... jobbigt.

Nu är det sov dax.

Natti natti

Vill ha!

För alla Er som tycker att dessa blaffiga Iphones och Androidmobiler är för stora kommer nu lilla och söta SonyEricsson X10 mini! =)

Den har inte kommit ut i butiker ännu, men självklart har min karl ett exemplar hemma. Fast inte så länge till... för jag tänkte ta över den =P

Så söt och praktiskt, dessutom kan man byta skal på den, hur mycket retro 90-tal är inte det!? haha

Btw, alla som läser det här kan ju typ skicka et mail till min kille och bara säga att jag måste ha den! Ps. min namnsdag närmar sig ju! Ds.


Möte med laget

Ikväll har jag mitt första möte med mitt nya hockeylag. Ska bli skit trevligt. Och på fredag är det den första lagölen =)

Idag fick vi i klassen tillbaka redovisningsprovet som jag super pluggade till förut, om ni minns de...
Provet var skit svårt och halva klassen lyckades inte ens få godkänt.
Jag klarade i alla fall provet med högsta betyg... pfju! Skönt att slippa omtenta, då hade den kommande månaden blivit en helvetes månad.

Vi hörs sen!

Kväller

God kväll,

Har varit på teaterrepetition nyligen. Är hemma igen nu och lyssnar på hur min mage bubblar. Är nog hungrig, men vet inte om jag riktigt vågar äta något, för den e lite strulig just nu.

Tidigare idag spelade jag golf med mamma. Riktigt trevligt måste jag säga.
Sen köpte hon godis till mig. Kan inte direkt säga att jag e särskillt sugen på godis nu när magen gör totaluppror, får bli till helgen om magen lugnat ner sig.

Nog med gnäll om magen. I morrn är det skola igen. Så jag bör nog sova nu.
God natt


make up my eyes

Det är inte bara jag som har vackra ögon... haha eller nja jag e osäker. Men jag har sminkat denna dam också.
Dom två första är tagna med min kamera, de två andra på lopps.
Tyckte de första bilderna var mest rättvisande, de andra var lite korniga och matta. Eller vad tycks?










Då undrar ni, varför detta stohej och sminkande? Nej inte av någon särskilld anledning egentligen. Mer för skojj skull tror jag.

Fast, fan va det är svårt att fånga upp färg på bild. Ögonskuggan e klart lila... inte grå! Hm... borde kanske skaffa photo shop....

Alla älskar mina ögon!







haha, nej tänkte bara visa er vad jag lekte med idag... sminkpensel och lite färg! =)
Ögonskuggan är grön... alltså live. Kanske inte riktigt syns på bild.

What a wonderful day!

Det är lördag och solen skiner... har kommit tillbaka efter en uppfriskande teaterförmiddag, och skall hoppa ut i solen snabbt som attan ;)

Har ett par repliker att skriva också. Men det gör jag i solen...


Nu e det sommar nu e det sol, nu e det koskit i hagen!

Åh va härligt det är att ligga ute i solen å plugga. Här får ni några fula solbilder...







Jaaaa, det skulle vara roligare med lite variation i bilderna det håller jag med om... men jag är ju min egen kameraman, så det blir lite klurigt.

För övrigt har jag varit i skolan idag, eller nu höll jag ju på å missa en grej... först var jag ju faktiskt på Manpower på ledningsgruppsmöte, fina lokaler måste jag säga... och kaffemaskiner överallt.

Ikväll äre teater igen, spännande!

Tisdagskväller

Hej,

Idag har det blivit en härlig eftermiddag i solen med redovisningsboken. Så var man igång igen, direkt efter en tenta. Ingen vila, bara på ett igen.
Har hunnit läsa 26 sidor nu i eftermiddag, så det känns bra. Hälften avklarat tills torsdag.

Nu ska jag strax dra iväg till svärföräldrarna och käka middag. gott gott (brukar vara gott i alla fall). Killen min har tagit hojjen och cyklat i förväg. Hade gärna hakat på, men jag tror inte riktigt jag hinner med i hans tempo, så det är inget jag ens föreslår. Så, nu ska jag hoppa ner i bilen och köra mig själv till T-ö.

Btw, ni skulle bara se hans fula kläder med inbyggd "blöja" hahaha

Aja, nog med mobbingen. Är det inte sån här DHW ikväll?!

Puss

Måndagen den who-cares-vilket-datum-det-är

Titta så fint Linda har gjort, nu blänker lampan igen. Förut var den typ grå av damm.



Dagens fitout:



Wihooo, kortbyxorna på, kan det bli trevligare!?

Vilken härlig dag hörrni, snart ska jag krypa ner i nytvättade lakan bredvid mitt nyavtorkade natthusbord och titta på tv. En sån lyx... kanske ska kolla vad det är som går på tv också. skit samma, bara jag äntligen får kolla på tv, utan att ha en externredovisningsbok ivägen.

Har promenerat ner till lill ICA och köpt glass också, sååå sommrigt. Jag känner mig lite som en av husfruarna på westeria lane, sådär hyper aktiv och med solen skinandes och fåglar kvittrandes över huvudet.
Haha, en sak till bara...
Jag har fått årets första bikini linje. Somnade i solen en stund idag, och vipps så ser jag ut som en afrikan. haha

Neeee, nu ska jag bädda klart.
puss puss

hej...

Har nyss ätit supergó middag. Tentan gick väl sådär antar jag. sämsta tentan för min del, ever (under den här utbildningen). Men jag håller tummarna för att jag ska få det där högsta betyget i alla fall. Vem vill inte gå ut skolan med högsta betyg lixom!?
Aja, får väl erkänna att jag nog nöjer mig med ett godkänt... men det känns tungt.

Hittade en bild från i lördags, men fan, det finns inte någon bild som gör mitt smink rättvisa... men jaja.


Haha, jag ser lite sceary ut... buhuu!

Så, min första kväll utan plugg... känns lite skumt. Ska väl passa på att göra allt som jag aldrig har tid med annars.

puss

TENTA!

Hej, nu ska jag skriva tenta... efter allt detta plugg.
Har inte varit så här osäker och nervös tidigare. Dethär kommer bli skitsvårt!
Önska mig lycka till!


Min lila helg...

Testade en lite ny variant av sminkning. Men tydligen är det inte särskillt lätt att fånga det på bild.
Från igår då alltså...





Som nu ser, ser det mycket olika ut på bilderna. Men det är alltså lila ögonskugga över hela locket, och sen svart skugga upp till globlinjen. Ger en mycket mystisk och "rockig" look. Ramar in ögonen perfekt. =)

Kanske kommer en helfejsbild någon gång... vem vet

Sooon summer

Man vill göra så mycket på sommaren, men hur ska man både ha tid och råd att göra allt!? Här e lite saker som gärna står på min "att göra i sommar"-lista... men frågan är om jag kan göra allt.


Stress, ångest och magont!

Jaaaaaaah, idag fick jag ont i magen igen, för första gången på evigheter. Stressen bara biter sig fast, jag har så mycket att göra. Jag hinner inte ens träffa min vän som kommit ner till Stockholm över helgen. Vilken bitterhet!

Sitter på jobbet och smygpluggar lite... jah sorry! Fast jag tror inte det spelar någon större roll ;) för här finns det ändå inget att göra =P

I morrn ska jag faktiskt unna mig en härlig paus i allt och dra ut på en riktig familjegolfrunda! Muuuusigt. Både mor, far och sambo följer med. How Lovely.


Ps. Jag blev busringd på igår av två "idoter" =P Ja, det var faktiskt ett ganska underhållande avbrott i mitt pluggande. Ledsen att jag slängde på luren, men den där maskinrösten gick jag inte på! Ds.

Inlämningsuppgift i Affärssystem avklarat. Sköönt!

Som sagt här kommer en liten bloggning från min plugghörna. Usch va enformigt det känns att bara sitta och plugga och plugga, heeeela dagarna. Har teaterrepetition ikväll, så jag ska försöka hinna göra så mycket som möjligt innan dess.


Databordet har förvandlats till plugghörna

Har slängt in lite tvätt i maskinen också, måste ju ha rena kläder till veckan som kommer ;)


Lite kort information om teaterprojektet jag håller på med:
Jag vet att folk frågat om man får komma och kolla. Vilket jag har undersökt. Och fallet är sådant att jag inte kan garantera något. Det beror på mån av platser. Tydligen har en massa andra människor (typ branchfolk och regisörrens klasskamrater/ kontakter) förtur. Så om det blir lediga platser kommer ni som vill gå få slåss om dem. =P
Föreställningarna kommer i alla fall vara 12 och 13 juni (2st)


Det var allt för nu ju!


seg söndag

Kära vänner,

Idag har varit en riktig jobbig dag. Jag har varit så fruktansvärt seg och trött hela dagen. Började med teater från 9 fram till halv fyra, efter det blev det en liten vilopaus i sängen och sen blev det plugg plugg plugg.

Förstår att det måste vara tråkigt att läsa om mitt ganska tråkiga liv just nu. Skulle i och för sig kunna fantisera ihop något, men det skulle ju bara vara konstigt, eller hur!?

I morrn ska jag plugga hela dagen. Kul va!? Ska försöka unna mig lite tvätting och en promenad också.

puss

Regn

Visst blir allt så tråkigt när det regnar ute.
Har precis kommit hem från teaterrepetitionen och ska göra mig fräsh för att åka iväg och äta middag hos en vän. Sen måste jag tyvärr hem och plugga igen.

Har haft städdag idag. Fy fan va det är tråkigt med sånna här vårstädningar. Så typiskt att någon väljer att lägga dom tidigt på en lördag. Hallå? Min helg blir ju sabboterad här. När ska jag få ta det lite lugnt efter en häktisk vecka?
Gah! Jag vill bara krypa ner i sängen och titta på en mysig film. Men det får vänta. Suck

God natt

vi ses i morrn

Härlig dag!

Super fin dag idag. Har suttit och pluggat skiten ur mig nu ett par timmar bara för att kunna dra ut i det fina vädret på en promenad! Så jag tänkte inte sitta här länge till. no no.

Haha, jag var så glad idag över det fina vädret att jag kom på mig själv gå och sjunga på vägen hem från tunnelbanan ;) haha


(Tagen med mobilen)


Kyssar

Jag har fått jobb...

Japp, idag ringde dom från företaget där jag var igår på intervju och ville ha mig brutalt! haha Nja, men dom erbjöd mig i alla fall en tjänst som jag tackade ja till! Japp, dom skulle maila över något kontrakt i morrn som jag ska skriva på, sen e det typ klart. Spännande!

Ja, men för att förtydliga mig lite är det bara ett extrajobb för att jag ska överleva =P

Nu ska jag återvända till min externredovisningsbok, jippe (!?)
MissEkonom is pluggar vidare.

Puss

Bara för att...

Jag har inte något roligt att skriva egentligen. Men har ju lovat bättre uppdatering så...

Har blivit erbjuden att hänga med till Orup´s spelning i morgon. Nu kommer jag inte på vart han skulle spela bara för det... men jag tror jag måste tacka nej. Har förjävligt mycket plugg, och dessutom så är jag nog inte så förtjust i Orup.

Min käre sambo drar ju till Barca i morrn. Iof kan man ju säga att jag får massvis med pluggro då, vilket är super. Men fan, jag vill också åka till Spanien!

Så, nu har jag uppdaterat. Så nu ska jag sluta skriva en massa onödigt skit ;)

Let´s get out of here

Hallå i skogssnåret.
Nu ska dra iväg å jobba. Lång dag idag.

Puss

Mina ögon gråter

Jag är så matt. Helvetes inlämningsuppgift. Men jag är klar! Jippe.
Kan jag kryssa över den delen från studieplaneringen.

Nu är det ett antal externredovisnings- och bokslutsdispotionsövningar kvar och dessutom ett par kapitel att läsa och en annan uppgift som min lärare envisas med att inte lämna ut till mig... (fråga mig inte varför).
Känns som om jag är på väg i alla fall...

Ja, och där har hälften av mina läsare somnat. Haha jag också.
God natt!





Svindyr! Å den står i mitt kök, suck!

Fy fan för att sitta och pluggaaaaa

Ibland har man ingen vidare lust att plugga, ändå måste man. Spelar ingen roll hur mycket man försöker slingra sig. Det ligger där i bakhuvudet hela tiden. Sitter och håller på med en inlämningsuppgift. Skulle vara skönt att bli klar med den ikväll, så kan jag lägga det bakom mig.

Lär inte blir någon DHW för mig idag. Sååå tråkigt. Men livet går vidare.

Nej, ingen idé att sitta här och spendera dyrbar tid. Tillbaka till plugget.
Tjing tjong!

Min kära vänner...

Dagen har börjat stressigt och ouppstyrd. Har precis lugnat ner nerverna med lite lunch. Har sååå mycket att göra i skolan just nu, så jag kommer få spung. Det innebär att alla ni som vill träffa mig i veckan... (om det nu är någon =P)... så måste jag tacka nej. För mig kommer det bli plugg, jobb och ännu mera plugg.
Tuffa tider.

Ska strax iväg igen till en intervju inne i stan. Tänkte försäka lägga upp en studieplan för mig själv innan. Så det blir lite uppstyrt och för att dämpa stressen och ångesten.

Nu till något lite roligare...
Hittade lite fler bilder från Östersundresan på Facebook. Här har ni några:



Carro (min nya tvilling) och jag. Förfesten på Valborg



Ellinor och jag



Första maj



Erik och jag (Första maj)





Fatima och alfons "leker".



Stockholm med ett inslag av norrland



PLAAAAZA (fulla!?), Jag och Louise



Ännu mer fulla!?



Underbar resa! Tack Louise för att jag fick komma och bo hos dig! Hade det skit kul. Love love

Jag ska spela blind och blåst!

Haha, grymt kul. Kommer bli asroligt. Så intressant roll!
Dessutom fick jag massvis med repliker också, tänka sig =)

Nu ska jag ta det lugt och försöka plugga ikapp mig lite, efter helgens fläng.

Tillbaka i vardagen

Ja, ångesten över allt chips-, godis-, läsk-, alkohol-, kak- och snabbmatsätande orkar jag inte ta tag i. Bara ut och röra på sig och stoppa i sig mer grönt och mindre... ja allt annat.
Har redan tagit en promenad runt skogskyrkogården, och snart tänkte jag cykla till teaterkollationeringen. Ja, det stämmer jag ska vara med i en teateruppsättning här i vår/sommar, och idag ska vi läsa manuset för första gången. Rollerna har redan blivit tillsatta, så jag hoppas att jag får någon spännande karraktär att sätta tänderna i.

Det var allt för nu.
Lovar att jag ska uppdatera bättre den här veckan!

Jag är hemma och jag lever!

Tjaba alla glada.

Nu är jag hemma igen. Har haft en kanonhelg, går ej att beskriva.
Vi tog så fruktansvärt mycket sköna bilder och gjorde så extremt roliga grejer. Skulle kunna övverösa er med konstiga historier om fatima och pigge och tempelriddaren morgan freeman mm. Men det får bli en annan gång. Kul har jag haft det i alla fall!

Tänkte jag skulle bjuda på ett par bilder med mobilen:



Champagenfukost/Silllunch (plus den allmänna mohammed-dagen firas)



Säckhoppning i "pökparken"



- Men vad gör du fatima?



Alla vill ha fatima!



gott gott



hahaha, bilden säger allt.



Ego jaaaag! Dags för förfest. (Valborgsmässoafton)



Grillning!?



Louise antastar Fatima



självlysande smink!

Äh men hörrni, alvarligt snart orchar jag inte längre, snart hobbar jag ut genom fönstret.
Kanske kommer lite mer bilder senare ;) hehe

RSS 2.0